KROENS FROKOST ANRETNING
Fra 11.30 – 17.00
289,-
1. SERVERING
Christiansøpigens sild med 1/2 bagt karry æble, løg, kapers & krydderfedt æg & rejer med mayonnaise, rogn, dild & citron rødspættefilet med remoulade & citron
2. Servering
Hønsesalat med sprøde kartofler, spæde salater, karse og agurk ribbensteg med syltet rødkål tartelet med høns & asparges
3. Servering
Vesterhavs ost & gammelknas med syltede nødder & hjemmebagt knækbrød
Hertil anbefaler vi aalborg taffel akvavit & vores egenproducerede øl “krofatteren”. En rund afbalanceret ale udviklet til det danske middagsbord
KROFATTER ANBEFALER
Fra 17.00 – 21.30
Krofatter sammensætter hver dag en aftenmenu, baseret på årstidens råvarer og lysten til at forkæle vores gæster med de bedste livretter
2 retter
298,- pr. Person
– inklusiv udvalgt ølmenu
399,- pr. Person
3 retter
359,- pr. person
– inklusiv udvalgt ølmenu
499, – pr. Person
4 retter
444, – pr. person
– inklusiv udvalgt ølmenu
649, – pr. Person
SMØRREBRØD
Fra 11.30 – 17.00
3 stk. uspecificeret smørrebrød efter kokkens valg.
200, –
På rugbrød
Lun rødspættefilet
Med remoulade & citron
89, –
Christiansøpigens sild
3 stk. Sildefilet , krydderfedt , kapers, løgringe , dild & karse, 1/2 bagt æble med karry
125,-
Lun ribbensteg
Serveret med rødkål , appelsin, svesker & syltede agurker
98,-
Roastbeef
Serveret med remoulade , pickles, ristede løg, peberrod & Karse
89,-
Kartoffel
Serveret med ristede løg, rå løg, mayonaise , karse og agurk
89,-
På franskbrød
Æg & rejer
Serveret med m/mayonaise , rogn, dild & citron
125,-
FORRET
Kæmpe tartelet
Servere t m/høns, asparges, tomat & karse
1 stk. 119, –
Kroens rejecocktail
Serveret med asparges, spæde salater, tomat dressing & friske krydderurter
139, –
Kroens rørte tatar
Servere t m/æggeblomme , spæde salater, urter, pebermayo & kartoffelchips
168, –
Tilvalg: kroens fritter & aioli
49, –
Hønsesalat
Serveret med sprøde kartofler, spæde salater, karse og agurk
128, –
HOVEDRET
Kroens bøfsandwich
(250 g. Hakkekød)
Serveret I en sprød bolle smurt med ramsløgssmør, spejlæg, syltede rødbedebånd, syltede agurker ketchup, remoulade, sennep, forårsløg, ristede løg, bløde løg, friterede løgringe, purløg & brun sovs (der hænger ved)
189, –
Wienerschnitzel
Af dansk kalve inderlår
Serveret m/citron, peberrod, kapers, ansjoser, ærter, stegte kartofler & smørsovs
219, –
Stegt flæsk ad libitum
Servere t m/hvide kartofler, syltede rødbeder, agurkesalat & persillesovs
198, –
Kalvefrikassé
M/ærter, gulerødder, kartofler & sylt
219, –
Stjerneskud
2 stegte rødspættefileter
Servere t m/røget laks, rødspætte soufflé, håndpillede rejer, asparges, dressing, rogn, dild & citron
219, –
Pariserbøf
(250 g. Hakkekød)
Serveret m/syltede rødbeder, pickles, røløg, friskreve t peberrod & æggeblomme
189,-
Bøf bearnaise
250 gr. Okse entrecot
Servere t med spørde fritter dagens garniture & bearnaise sauce
328, –
DESSERT
Citron fromage
M/flødeskum & orange ristede hasselnødder
89,-
Gammeldaws æblekage
Æblegrød m/flødeskum, portvin, æblekage, rasp & sprød nøddeknas m/appelsin
92, –
Flamberede pandekager
2 stk. Pandekager serveret med vanilje is, ristede mandler, orange ristede hasselnødder & flødeskum
98, –
Rød grød med fløde
89, –
Åbningstider
Onsdag – Lørdag
11.30 – 23.00
(Køkkenet lukker 21.30)