KROENS FROKOST ANRETNING

Fra 11.30 – 17.00

289,-

1. SERVERING
Christiansøpigens sild med 1/2 bagt karry æble, løg, kapers & krydderfedt æg & rejer med mayonnaise, rogn, dild & citron rødspættefilet med remoulade & citron

2. Servering
Hønsesalat med sprøde kartofler, spæde salater, karse og agurk ribbensteg med syltet rødkål tartelet med høns & asparges

3. Servering
Vesterhavs ost & gammelknas med syltede nødder & hjemmebagt knækbrød

Hertil anbefaler vi aalborg taffel akvavit & vores egenproducerede øl “krofatteren”. En rund afbalanceret ale udviklet til det danske middagsbord

KROFATTER ANBEFALER

Fra 17.00 – 21.30

Krofatter sammensætter hver dag en aftenmenu, baseret på årstidens råvarer og lysten til at forkæle vores gæster med de bedste livretter

2 retter
298,- pr. Person
– inklusiv udvalgt ølmenu
399,- pr. Person

3 retter
359,- pr. person
– inklusiv udvalgt ølmenu
499, – pr. Person

4 retter
444, – pr. person
– inklusiv udvalgt ølmenu
649, – pr. Person

SMØRREBRØD

Fra 11.30 – 17.00

3 stk. uspecificeret smørrebrød efter kokkens valg.
200, –

rugbrød

Lun rødspættefilet
Med remoulade & citron
89, –

Christiansøpigens sild
3 stk. Sildefilet , krydderfedt , kapers, løgringe , dild & karse, 1/2 bagt æble med karry
125,-

Lun ribbensteg
Serveret med rødkål , appelsin, svesker & syltede agurker
98,-

Roastbeef
Serveret med remoulade , pickles, ristede løg, peberrod & Karse
89,-

Kartoffel
Serveret med ristede løg, rå løg, mayonaise , karse og agurk
89,-

På franskbrød

Æg & rejer
Serveret med m/mayonaise , rogn, dild & citron
125,-

FORRET

Kæmpe tartelet
Servere t m/høns, asparges, tomat & karse
1 stk. 119, –

Kroens rejecocktail
Serveret med asparges, spæde salater, tomat dressing & friske krydderurter
139, –

Kroens rørte tatar
Servere t m/æggeblomme , spæde salater, urter, pebermayo & kartoffelchips
168, –

Tilvalg: kroens fritter & aioli
49, –

Hønsesalat
Serveret med sprøde kartofler, spæde salater, karse og agurk
128, –

HOVEDRET

Kroens bøfsandwich
(250 g. Hakkekød)
Serveret I en sprød bolle smurt med ramsløgssmør, spejlæg, syltede rødbedebånd, syltede agurker ketchup, remoulade, sennep, forårsløg, ristede løg, bløde løg, friterede løgringe, purløg & brun sovs (der hænger ved)
189, –

Wienerschnitzel
Af dansk kalve inderlår
Serveret m/citron, peberrod, kapers, ansjoser, ærter, stegte kartofler & smørsovs
219, –

Stegt flæsk ad libitum
Servere t m/hvide kartofler, syltede rødbeder, agurkesalat & persillesovs
198, –

Kalvefrikassé
M/ærter, gulerødder, kartofler & sylt
219, –

Stjerneskud
2 stegte rødspættefileter
Servere t m/røget laks, rødspætte soufflé, håndpillede rejer, asparges, dressing, rogn, dild & citron
219, –

Pariserbøf
(250 g. Hakkekød)
Serveret m/syltede rødbeder, pickles, røløg, friskreve t peberrod & æggeblomme
189,-

Bøf bearnaise
250 gr. Okse entrecot
Servere t med spørde fritter dagens garniture & bearnaise sauce
328, –

DESSERT

Citron fromage
M/flødeskum & orange ristede hasselnødder
89,-

Gammeldaws æblekage
Æblegrød m/flødeskum, portvin, æblekage, rasp & sprød nøddeknas m/appelsin
92, –

Flamberede pandekager
2 stk. Pandekager serveret med vanilje is, ristede mandler, orange ristede hasselnødder & flødeskum
98, –

Rød grød med fløde
89, –

Book bord på Den Lille Kro

Bestil bord på Den Lille Kro og vælg mellem vores aktuelle oplevelser

Åbningstider

Onsdag – Lørdag

11.30 – 23.00

(Køkkenet lukker 21.30)