KROENS FROKOST ANRETNING
Alle dage fra 11.30-16.30
Min. 2 personer
1. SERVERING
CHRISTIANSØ PIGENS SILD MED BAGT KARRY ÆBLE, LØG,
KAPERS & KRYDDERFEDT
ÆG & REJER MED MAYONNAISE, ROGN, DILD & CITRON
RØDSPÆTTEFILET MED REMOULADE & CITRON
2. SERVERING
LUN LEVERPOSTEJ SERVERET MED SPRØD BACON & RØDBEDER
RIBBENSTEG MED SYLTET RØDKÅL
TARTELET MED HØNS & ASPARGES
3. SERVERING
VESTERHAVSOST & GAMMELKNAS SERVERET MED SØDE NØDDER & HJEMMELAVET KNÆKBRØD
289,- pr. person
KROFATTER ANBEFALER
Fra 17.00 – 21.30
Krofatter sammensætter hver dag en aftenmenu, baseret på årstidens råvarer og lysten til at forkæle vores gæster med de bedste livretter
2 retter
298,- pr. Person
– inklusiv udvalgt ølmenu
399,- pr. Person
3 retter
359,- pr. person
– inklusiv udvalgt ølmenu
499, – pr. Person
4 retter
444, – pr. person
– inklusiv udvalgt ølmenu
649, – pr. Person
SMØRREBRØD
Fra 11.30 – 17.00
3 stk. uspecificeret smørrebrød efter kokkens valg.
200, –
På rugbrød
Lun rødspættefilet 119,-
Serveret m. remoulade & citron
Christiansø pigens sild 125,-
3 stk. sildefilet, krydderfedt, kapers, løgringe, dild, karse & 1/2 karry bagt æble
Lun ribbensteg 98,-
Serveret m. rødkål, appelsin, svesker & syltede agurker
Roastbeef 89,-
Serveret m. remoulade, pickles, ristede løg, peberrod & karse
Dyrlægens natmad 89,-
Leverpostej m. saltkød, sky, rødløg & karse
På franskbrød
Æg & rejer 119,-
Serveret med med mayonaise , rogn, dild & citron
FORRET
Kæmpe tartelet
Serveret m. høns, asparges, tomat & karse
1 stk. 119,-
Kroens rejecocktail 139,-
Serveret m. asparges, spæde salater, tomat-dressing, friske krydderurter & brød
Kroens rørte tatar 168,-
Serveret m. æggeblomme, spæde salater, urter, pebermayo & kartoffelchips
Tilvalg: kroens fritter & aioli 49,-
Jordskokkesuppe 119,-
Serveret m. jordskokkechips, sprød bacon & brød
HOVEDRET
Kroens bøfsandwich 198,-
Serveret i en sprød bolle smurt med ramsløgssmør, spejlæg, syltede rødbedebånd, syltede agurker, ketchup, remoulade, sennep, forårsløg, ristede løg, bløde løg, friterede løgringe, purløg & brun sovs (der hænger ved)
Wienerschnitzel 219,-
Af dansk kalveinderlår
Serveret m/citron, peberrod, kapers, ansjoser, ærter, stegte kartofler & smørsovs
Stegt flæsk ad libitum 219,-
Serveret m/ kartofler, syltede rødbeder, agurkesalat, sennepsmayo & persillesovs
Stjerneskud 239,-
2 stegte rødspættefiletter
Serveret m/røget laks, rødspætte soufflé, håndpillede rejer, dressing, rogn, dild & citron
Pariserbøf 198,-
Serveret m/syltede rødbeder, pickles, rå løg, friskrevet peberrod, kapers & æggeblomme
Bøf bearnaise 328,-
250 gr. Okse entrecoté serveret med spørde fritter, dagens garniture & bearnaise sauce
Stegt kalvelever 239,-
Grov mos, bløde løg, fritterede løgringe, syltede agurker & skysovs
DESSERT
Citronfromage 89,-
m. flødeskum & orange ristede hasselnødder
Gammeldaws æblekage 92,-
Æblegrød m/flødeskum, portvin, æblekage, rasp & knuste makroner
Flamberede pandekager 119,-
2 stk. Pandekager serveret med vaniljeis, orange ristede nødder & flødeskum
Arme riddere 98,-
Servert med vaniljeis, råsyltede bær & skovsyre
Hjemmelavet sødt 49,-
3. Stk hjemmelavet sødt efter kokkens valg
Åbningstider
Alle ugens dage
11.30 – 23.00
(Køkkenet lukker 21.30)